Dengang jeg fik rygsmerter

Jeg var nede i mit lokale fitnesscenter, da jeg skulle løfte en tung vægt. Pludselig mærkede jeg en skarp smerte i min lænd, og jeg kunne ikke løfte mere den dag. Jeg kunne knap nok gå hjem, og det første jeg gjorde, da jeg kom ind ad min dør, var at jeg lagde mig i sengen. Det var tog også ubehageligt. Uanset hvad jeg gjorde, hvordan jeg vendte og drejede mig, så var der ingen hjælp at hente.

 

Første prøvede jeg at strække ud og lave nogle rygøvelser. Selvom det hjalp en smule, kunne jeg godt mærke, at det ikke var det eneste, jeg kunne gøre. Jeg var ikke meget for at tage for mange smertestillende heller.

 

Det gjorde, at jeg nærmest blev helt angst for at bevæge mig, fordi jeg var bange for, at det kunne udløse flere smerter.

 

CBD olie blev anbefalet til mig af en ven, og det har været en livredder! CBD olie er fantastisk til at lindre smerter, inflammation og angst. Det har også vist sig at hjælpe ved kramper, kræft og Alzheimers sygdom. CBD olie kan fås online og i butikker. Jeg kan varmt anbefale CBD olie til alle, der søger naturlig lindring af smerte eller angst. Tak CBD olie!

 

Hvad er CBD olie?

CBD olie stammer fra cannabisplanten og har vist sig at være effektiv til at reducere smerte og inflammation. CBD olie er et sikkert, ikke vanedannende alternativ til smertestillende medicin. CBD olie fås i mange former, herunder tinkturer, kapsler, topiske cremer og spiselige produkter. Jeg finder, at CBD olie er mest effektiv, når den bruges topisk som creme eller salve. CBD olie kan også indtages oralt i form af kapsler eller tinkturer. Når CBD olien indtages oralt, absorberes den i blodbanen og virker i hele kroppen for at reducere smerte og inflammation. CBD olie er en naturlig måde at lindre smerter på.

 

Man bliver ikke skæv af CBD olie, da det ikke indeholder THC, den psykoaktive komponent i cannabis. CBD olie er lovlig i Danmark og har været det siden 2018, hvor man i Folketinget vedtog, at det skal være tilgængeligt.

 

Man skal dog altid huske at snakke med sin læge om brug af midlet, så man er sikker  på, at det ikke clasher med noget medicin eller andet. Det er generelt også trygt at have sin læge med ombord, når man prøver nye metoder af til at lindre sine smerter.